De heerlijk geurende productlijn van Sen & Zo brengt de wellness bij jou thuis.

Wij luiden de koude dagen in met een gloednieuw verwenpakket in onze salon!

Voor een waar bubbel festijn of een zacht vertroetelmomentje: De heerlijk geurende productlijn van Sen & Zo brengt de wellness bij jou thuis. Dat een goede dosis zelfliefde en verwennerij ieder mens een deugd doet is oud nieuws. Dat we daar doorgaans niet vaak genoeg aan toe komen is ons ook bekend.
Wij van Studio Zensation maken hier voorgoed een eind aan met behulp van deze weldadige verzorging voor een geluksmomentje in eigen badkamer.

Leg jezelf eens in de watten en laat je meevoeren met een ware geursensatie. Ieder uniek product is verrijkt met parfums die door ’s werelds beste parfumeurs speciaal voor jou zijn samengesteld. Rijkelijk en toch subtiel zijn de tonen van de verschillende ingrediënten uit de natuur waarmee de body butters, shower foams en andere heerlijkheden zijn samengesteld.

Waarom wachten op die schoonheidsbehandeling over een week? Begin alvast met de voorpret en haal jouw favoriete geur uit ons nieuwe assortiment lichaamsverzorging in huis.
De keuze is reuze, we hebben een ruim aanbod met maar liefst vier verschillende geurbelevingen om van te genieten. Neem bijvoorbeeld de vrouwelijke en frisse ‘Elements’ of de sprankelende en houtachtige indrukken van ‘Riverside’. Voor iedereen is er een passend product te vinden.
Natuurlijk is het fantastisch dat onze nieuwe lijn ontzettend lekker ruikt, maar het is ook een must dat de ingrediënten een voedende invloed hebben op de huid. Zo is onze scrub van organische suiker en zout verrijkt met kokos en amandelolie, voor een zijdezacht resultaat. Dat kunnen we wel gebruiken in de gure winterdagen die ons ongetwijfeld te wachten staan.
Overbodige luxe? Nee, absoluut niet. Je hebt het verdiend.
En wat als je nu in een gulle bui bent en de beleving van Sen & Zo cadeau zou willen doen aan je teerbeminde partner, beste vriend of aan die leuke buurvrouw die bijna jarig is? Dan zijn er ook nog de geurkaarten met lieve en mooie gedichtjes om het cadeau extra speciaal te maken.
Waar wacht je nog op? Kom gauw langs bij Studio Zensation en ontdek de geur die bij jou past!

Riverside is een houtachtige en frisse geur voor een rijke en sprankelende beleving
Geurnoten van heerlijke
PATCHOULI, MEIROOS, ROZENHOUT, VANILLE, AGARHOUT

Sunrise is een zoete en houtachtige geur voor een hartstochtelijke en passionele beleving
Geurnoten van heerlijke
FRAMBOOS, SINAASAPPELBLOESEM, GARDANIA, JASMIJN, AMBER, PATCHOULI, VANILLE

Naturel Power is een houtachtige en kruidige geur voor een energieke en krachtige beleving
Geurnoten van heerlijke
LEDER, SANDELHOUT, ZWARTE PEPER, SAFRAAN, CEDERHOUT EN KARDEMON

Elements is een vrouwelijke fris en fruitige geur.
Geurnoten van heerlijke
BERGAMOT ROZEN, JASMIJN

Showerfoam €8,50
Voor een unieke ultra verzorgende douchesensatie met
gel die onmiddellijk verandert in een weelderig schuim

Body butter mini €5,50 Groot €14,95
Een weldaad voor de huid
Rijke, hydraterende body butter die snel door de huid opgenomen wordt.
Boordevol natuurlijke ingrediënten zoals o.a.
Cacao butter
Kokos olie
Vitamine D
Bevat geen:
Parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.

Bodyscrub €9,50
Verwen jezelf met de bodyscrub op basis van een rijke combinatie van organische suiker en zout met heerlijke verzachtende kokos olie en amandel olie om dode huidcellen op milde en intensieve wijze te verwijderen.

Home fragrance Geurstokken €17,95
Een natuurlijke kracht van geur en emotie om je huis heerlijk te laten geuren.
Perfect voor gebruik in het hele huis van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Werkt ongeveer anderhalf tot twee maand. Rangschik de elegante fiber stokjes in de met parfum gevulde fles. Door het materiaal van de fiber, wordt de geur nog sterker verspreid en hoeven deze niet omgedraaid te worden