Huidverbetering

Huidverbetering is een stap verder dan enkel het verzorgen van de huid. Bij huidverzorging is het zo dat enkel de tekorten in de huid worden aangevuld, terwijl er bij huidverbetering ook naar een echte verandering in de huid zelf wordt gestreefd.
Denk hierbij aan het activeren van de celdeling, waardoor de huid er fris uit blijft zien en pigmentvlekken vervagen, of bijvoorbeeld het stimuleren van de doorbloeding. Zo kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en krijgt de huid een echte boost. Door de aanmaak van collageen en elastine in de huid te bevorderen worden rimpeltjes minder zichtbaar en gaan we huidverslapping tegen.
Ook bij een verstoorde talgklierafscheiding kan de huid heel goed in balans gebracht worden, wat weer fijn is voor een acne huid of juist een erg droge huid.

Met huidverbetering wordt als het ware de handrem op het huidverouderingsproces gezet en huidproblemen worden in de levende huidlagen aangepakt. Onze huidverbeterende behandelingen zijn:
- Acne behandeling
- Bio peeling
- Bindweefselmassage
- Verwijderen huidoneffenheden
- Mesotherapie

Acne Skincare€ 49,95

Reiniging van de huid, lysing, stoombad, onzuiverheden verwijderen. Reinigend masker, dagverzorging.
(Vergoeding zorgverzekering mogelijk, bekijk uw polis.)

Meer informatie

Acne is een huidaandoening waarbij de talgklieren vergroot zijn en te veel talg afscheiden. Omdat de talg minder vloeibaar wordt en de hoornlaag van de huid verdikt is raakt de afvoergang van de talgklier verstopt. Bepaalde bacteriën in de klier krijgen hierdoor vrij spel en daardoor ontstaan ontstekingen. Dit uit zich in rode, vaak gevoelige, verhevenheden.
Ook kan de talg door de verstopping minder goed wegvloeien over de huid, waardoor de zuurgraad van de huid wordt aangetast en bacteriën op het huidoppervlak ervoor zorgen dat er ontstekingen met pusvorming ontstaan.
Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat de afvoergangen van de talgklier open blijven. Tijdens de acne behandeling wordt hier zorgvuldig aandacht aan besteed.
Daarnaast is het belangrijk dat de talgproductie wordt gereguleerd. Hiervoor hebben wij fijne producten die zowel tijdens de behandeling als thuis een uitkomst zullen bieden voor de acne huid.

Bio Peeling Behandeling€ 65,00

Reiniging van de huid, Bio Peeling wordt masserend aangebracht, verkoelend masker, huidverzorging met UV factor.

In kuurverband te boeken voor huidverbetering! Elke twee weken een behandeling en dan maximaal 6 behandelingen. Als je een frisse oppepper voor je huid wilt, kun je beter een losse behandeling boeken.

Meer informatie

De Bio-Peeling behandeling is een unieke biologische kruidenpeeling van Spa Salonnepro, ontwikkeld door een dermatoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën.
De Bio-Peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:
- Acne & vette huid
- Overmatige pigmentatie & levervlekken
- Littekens, grove poriën & striae
- Rimpels & preventieve werking

De Bio-Peeling is niet agressief en dus niet pijnlijk. De Bio-Peeling stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle huidfuncties genormaliseerd. De Bio-Peeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan gebruikt worden voor alle huidtypen, ook in de zomermaanden. Na de behandeling werkt de peeling nog 10 dagen actief door in de huid; daarom is het belangrijk om afgestemde Spa Salonnepro huidverzorgingsproducten voor thuis te gebruiken. Ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling.

Wat gebeurt er na de Bio Peel?

- Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen.
- De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype.
- De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan.
- Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar.
- Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Wanneer zie je resultaat?

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Bindweefselmassage€ 45,00

Reiniging van de huid, Bindweefselmassage van decolleté en gelaat, hydraterend ampul, dagverzorging.

In kuurverband te boeken voor het mooiste resultaat! Een kuur bestaat uit 10 behandelingen om de 4 weken €425

Meer informatie

De bindweefselmassage is effectief tegen huidverslapping. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeterd. Niet alleen werkt het preventief op rimpels, het vervaagt ook de al bestaande lijntjes.

Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van verklevingen en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. 
Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Met deze massage worden o.a. de volgende resultaten bereikt:

- Verbetering van de huidconditie
- Stimulatie van de doorbloeding
- Stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen
- Verbetering van de opname van werkstoffen
- Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
- Bevordering van de celdeling
- Verbetering van de huidstructuur en huidteint
- Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
- Verbetering van de huidweerstand

Huidoneffenheden verwijderen

Last van steelwratjes, bloedblaasjes, couperose of pigmentvlekken? Wij bieden een behandeling die direct resultaat heeft. U bent snel en effectief verlost van deze nare huidproblemen! 
Voor een succesvolle behandeling van:
- Couperose (kleine adertjes)
- Steelwratjes (fibromen)
- Pigmentvlekken/Ouderdomsvlekken
- Spider Naevi (spinvormige gesprongen adertjes)

Behandeling 5 t/m 10 minuten€ 25,00
Behandeling 15 t/m 20 minuten€ 35,00
Couperose behandeling 30 t/m 45 minuten*€ 50,00
*=meerdere behandelingen nodig
Meer informatie

Teleweg

Na een intakegesprek en een controle van het te behandelen gebied gaat de behandeling van start. De Tele-weg coaguleert* de ontsierende rode adertjes en verwijdert fibromen gemakkelijk. De behandeling duurt over het algemeen maar een paar minuten. Het weghalen van de oneffenheden kan onaangenaam aanvoelen, maar de behandeling wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Een behandeling met de Tele-weg is geheel veilig en er ontstaan geen littekens.
Na een paar dagen ontstaat een heel fijn korstje op de behandelde plek. Hierna geneest de huid vanzelf binnen zeven tot tien dagen. In de tussentijd is het raadzaam de zon te vermijden, dus onderga de behandeling niet vlak voor een vakantie. Wanneer het korstje is genezen is de huid weer egaal en ziet u er niets meer van!

*Bij coagulatie worden kleine, goedaardige oneffenheden met behulp van een naaldje weggebrand.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Op een paar uitzonderingen na kan iedereen zich met de Tele-weg laten behandelen. Die uitzonderingen zijn als volgt.
Een behandeling met de Tele-weg is niet mogelijk wanneer u:

- Last hebt van hart- en vaatziekten
- Een pacemaker of een metalen prothese in het lichaam heeft

Na de behandeling 

Vermijdt gedurende de eerste dagen na de behandeling de sauna, bubbelbaden en de zon. Ga niet zwemmen. 
Na de behandeling kunt u tijdelijk roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de tweede dag en wordt minder vanaf de vierde dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden!
 Na een aantal dagen valt het korstje er vanzelf af en ziet u het mooie resultaat.

Mesotherapie Treatment €65,00

Reiniging, serum, meso-pen, serum, verkoelend masker, aloë vera gel.
In kuurverband te boeken voor het mooiste resultaat!
 Kuurverband van 7 behandelingen om de 4 weken €425 daarna elke de 3 maanden de behandeling herhalen.

Meer informatie

Mesotherapie is een behandelmethode in de anti-ageing en huidverbetering. De behandeling zorgt voor meer stevigheid en een gezondere huid, waardoor u er jaren jonger uitziet. Mesotherapie is geen anti-rimpelbehandeling, maar geeft de huid een algehele vitaliserende oppepper. De behandeling kan worden toegepast voor Huidverjonging en op de vale of doffe huid.

De meso-pen is een cosmetisch apparaatje met hele dunne naaldjes. Deze naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid, waardoor de vezels in de huid reageren met een verhoogde productie van het eiwit collageen.

Om tot een goed resultaat te komen is het van belang dat de behandeling in kuurverband wordt uitgevoerd. Er zijn 7 behandelingen nodig voor een optimale werking. Daarna kunt u de mesotherapie om de drie maanden herhalen. Het is aan te raden om de behandeling thuis te ondersteunen met behulp van een serum.