Merken

Spa Salonnepro


Salonnepro bio series
In 2014 ontwikkelde salonnepro haar organic productserie, vanwege de groeiende vraag naar organic producten. In zeer korte tijd werden de producten bekend vanwege eerlijke, biolofische samenstelling.

Salonnepro Bio producten bevatten geen:
Prabenen
PEG
Siliconen
Alcohol
Minerale olien
Sulfaten
Phthalaten
Geen van de 26 bekende parfum allergenen
Geen onnodige chemische toevoegingen

Salonnepro Bio producten bevatten wel:
Fruitextracten
Plantaardige olien
Hyaluronzuur
Melkzuur
Vitamine C
Fruitzuur (AHA)
Vitamine E
Salicylzuur (BHA)
Aloe Vera
Shea Butter
Biologische Parfum

Salonnepro Solutions Serie


De producten uit de Solutions Serie richten zich op het verbeteren van specifieke huidindicaties. Hierdoor krijgt uw huid de doelgerichte verzorging die zij nodig heeft.

Alle producten uit de Solutions Serie bevatten natuurlijke extracten en werkstoffen van plantaardige Afkomt. De crèmes bevatten alle een basis van kokosolie en Shea butter, waardoor de crèmes romig en vol zijn, maar heel makkelijk door de huid opgenomen worden.

Total Repair Lijn
Anti- aging – rijpere huid- gladstrijken – gezonde – collageenaanmaak

De volle textuur met shea butter verzorgt de droge, rijpere huid en zorgt voor een comfortabel huidgevoel. Hondsroos-olie zorgt voor een effectieve regeneratie van de huid gedurende de nacht.
Sea buckthorn-olie schenkt de huid alle nodige antioxidanten in de vorm van carotenoïden en vitamine A, C, E.

Golden Rose

Dit merk is niet in de winkel te koop, is van zeer goede kwaliteit, hypo-allergeen, niet getest op dieren, zit in een luxe verpakking en is ook nog eens goed betaalbaar.
Golden Rose, het exclusieve make-up merk voor de moderne vrouw van vandaag!
Ons Golden Rose assortiment bestaat uit;
Foundations, oogschaduwen, eyeliners, lippenstiften, lipgloss, lipliners en wenkbrauwpotloden.

Sen & Zo

Ervaar de heerlijke geuren van Sen & Zo gebaseerd op de pure elementen uit de natuur
De parfums van Sen & Zo zijn samengesteld door ’s werelds beste parfumeurs en zorgen voor een intense beleving de hele dag.

De natuurlijke kracht van geur en emotie
75% van onze emotie wordt beïnvloedt door wat we ruiken. Geuren roepen emoties en herinneringen op en beïnvloeden onze stemming. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creëren.

Samenwerkende pedicures

Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure.
Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures®-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.