Microblading 3D Hair Strokes wenkbrauwen

Wilt u weer volle en natuurlijke wenkbrauwen?

Met Microblading 3D Hairstrokes worden uw wenkbrauwen op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt uw wenkbrauw langer, breder of voller gemaakt. Uw wenkbrauw wordt niet volledig ingekleurd; tussen uw eigen haartjes blijft nog steeds iets van de huid zichtbaar voor een natuurlijke look.

Na de behandeling

Tijdens de eerste week na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank, hierdoor verbleekt de kleur. Voorkom ook contact met chloorwater en make-up. Reinig uw huid voorzichtig en dep de wenkbrauwen droog met een schone handdoek, niet wrijven.
Er kunnen kleine korstjes ontstaan, die na vijf tot zeven dagen loslaten. Hierna ziet u in welke mate uw huid de inkt heeft gepakt, dit verschilt per persoon. De een heeft nauwelijks afstoot en de ander verliest meer dan 30% van het pigment.
Na de eerste behandeling komt u na minstens vier en maximaal acht weken terug voor een nabehandeling. Dit is bij de prijs inbegrepen. Tijdens deze behandeling worden de plekjes waar het pigment minder heeft gepakt bijgewerkt. Ook kunnen er nog kleine vormcorrecties plaatsvinden.
Hierna heeft u voor twaalf maanden mooie wenkbrauwen.

Speciaal voor deze behandeling is Studio Zensation door de GGD gekeurd

Microblading 3D Hair strokes wenkbrauwen (Permanente Make-up)€ 225,00

(inclusief nabehandeling)

Bijwerken€ 90,00

Na 1 jaar

Bijwerken€ 150,00

Na 2 jaar

Enkele voorbeelden van de behandeling