Mannen in de salon?

Mannen die naar de schoonheidssalon gaan; er hangt nogal een stigma aan vast.
Niet alleen is het voor de heren zelf een hele stap om een salon binnen te lopen, de kans dat de medeman er naderhand een flauwe opmerking over maakt is vrij groot.
Desondanks merken wij dat er steeds vaker behandelingen worden ingeboekt voor de heren onder ons, en daar worden wij vrolijk van!
Juist omdat een ‘Skincare Beauty Behandeling’ niet heel manhaftig klinkt, vinden wij het een blijk van karakter als deze toch ingeboekt wordt, want laten we eerlijk zijn: Een echte gentleman stelt het op prijs om goed verzorgd voor de dag te komen.

Hier bij Studio Zensation kijken wij aandachtig naar de huid en we houden er rekening mee dat de mannenhuid anders is dan die van een vrouw.
Een kenmerk van de mannenhuid is bijvoorbeeld de hogere productie van talg, wat vaak resulteert in puistjes of verstopte poriën.
Ook is de mannenhuid gevoeliger, doordat de onderhuidse vetlaag bij mannen minder dik is.
Wel is de huid erg stevig in vergelijking met die van vrouwen, dankzij de dichte verbinding van collageenvezels.

Mannen zullen doorgaans minder snel rimpeltjes krijgen dan vrouwen, maar ze hebben wel een gevoeligere en een vettere huid.

De verschillende productlijnen van SPA Salonnepro zijn heel inclusief, en daardoor is het geen enkel probleem om de mannenhuid te behandelen in onze salon.
Ook voor thuis bieden wij een geschikte verzorging die perfect is voor uw unieke huid, en het is altijd mogelijk om een gratis intake te boeken voor een advies op maat!

Is het nog steeds een onwennig idee om voet te zetten in de wereld der schoonheid?
Dat begrijpen we heus, en daarom hebben wij voor u een speciale mannenbehandeling samengesteld.

Tijdens de mannenbehandeling krijgt u eerst een ontspannende maar ook stevige massage van de rug, waarna de gezichtshuid wordt gereinigd met een oppervlaktereiniging en een peeling. Dan volgt er een stoombad waardoor de huid wordt verweekt en onzuiverheden goed verwijderd kunnen worden. Vervolgens werken we de wenkbrauwen bij en brengen we een dagverzorging aan die past bij uw huid.

Het idee dat huidverzorging niet voor mannen is weggelegd is erg gedateerd. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en het is belangrijk om daar met zorg mee om te gaan.
De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder Uv-straling, en helpt bij de productie van vitamine D. Over de huid verspreid liggen ongeveer een miljoen zenuwuiteinden die ons helpen bij het waarnemen van de wereld om ons heen en daarnaast speelt de huid een belangrijke rol in het reguleren van de lichaamstemperatuur.

Waarom zouden wij een orgaan met zo veel belangrijke functies nietgoed onderhouden?
De huid is een kostbaar bezit, ga er zuinig mee om.
(Net zo zuinig als op die racewagen met vlammen die laatst langskwam op Marktplaats, of die ene nieuwe gadget die echt superhandig en praktisch is!)

Dus heren, waar wachten jullie nog op?
Boek nu uw afspraak op www.studiozensation.nl voor een heerlijke behandeling die bij u past!